Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εταιρία ερωτικών ταινιών λανσάρει ερωτικές ταινίες με πρόσωπα της επιλογής σας - Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό!

Η εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό "Naughty America" (i.e «Άτακτη Αμερική») λάνσαρε μία υπηρεσία που επιτρέπει την ψηφιακή αλλαγή προσώπων στις ταινίες της.  

 Με τη βοήθεια συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και λογισμικού επεξεργασίας εικόνων, η εταιρεία κάνει δυνατό για τους πελάτες της να επικολλήσουν στα κορμιά των πορνοστάρ τα πρόσωπά τους ή άλλα πρόσωπα της επιλογής τους.    

Μετά την κατάλληλη επεξεργασία το αποτέλεσμα είναι άκρως πειστικό αλλά χωρίς τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών είναι επίσης εντελώς παράνομο.  

Στο παρελθόν, έχει χρησιμοποιηθεί από αγνώστους για τη δημιουργία παράνομων φιλμ σεξουαλικού περιεχομένου, όπου τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών έχουν αντικατασταθεί από δημοφιλείς ηθοποιούς όπως η Γκαλ Γκαντότ, η Έμα Γουάτσον και η Σκάρλετ Γιοχάνσον.    

Η χρήση της τεχνολογίας ψηφιακής αλλαγής προσώπου στη βιομηχανία του πορνό έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από πλήθος νομικών αλλά και σελίδων ηλεκτρονικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Reddit που έχουν απαγορεύσει την ανάρτηση τέτοιου υλικού στις πλατφόρμες τους.    

Ωστόσο η Naughty America σκοπεύει να επενδύσει στην αμφιλεγόμενη αυτή κατηγορία του πορνό, επιτρέποντας κατά παραγγελία fake-porn, υπό την προϋπόθεση της συναίνεσης «όλων των εμπλεκόμενων μερών».   Εικονική πορνογραφική πραγματικότητα   Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής, η νέα υπηρεσία πορνοταινιών εικονικής πραγματικότητας θα επιτρέπει την αλλαγή των προσώπων κατά παραγγελία.    

Μάλιστα στο δείγμα που συνόδευε την ανακοίνωση, το φιλμ που έχει γυριστεί με τη συμμετοχή των πορνοστάρ Ζόι Μονρό και Τζέιντ Νάιλ, κυκλοφορεί και σε μία δεύτερη έκδοση όπου το πρόσωπο της Ζόι Μονρό έχει αντικατασταθεί από αυτό της συναδέλφου της Μπλερ Γουίλιαμς.    

Η συγχώνευση ταυτοτήτων δεν είναι η μόνη υπηρεσία που λανσάρει η Naughty America, που υπόσχεται να προσφέρει και σενάρια με τους αγαπημένους πορνοστάρ των πελατών της. Η εταιρεία δίνει επίσης τη δυνατότητα για «ψηφιακή μεταφορά» των περιπτύξεων σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.   Έτσι, οι πελάτες της μπορούν να απολαύσουν μία εικονική νύχτα με την πορνοστάρ Νικόλ Άνιστον σε κάποια εξωτική παραλία ή στην ασφάλεια μιας 3D κρεβατοκάμαρας.    

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Χρονόπουλος πιστεύει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει μεγάλη δυναμική για την βιομηχανία του πορνό, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την προσωπική απόλαυση και όχι για την εκμετάλλευση ή τον εξευτελισμό τρίτων.    

«Τα deepfakes (σ.σ όπως ονομάζεται η συγκεκριμενη κατηγορία) δεν πληγώνουν τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα deepfakes τους πληγώνουν», σχολιάζει ο κ. Χρονόπουλος.    

Ωστόσο η νόμιμη οδός για την δημιουργία τέτοιων φιλμ κατά παραγγελία κάθε άλλο παρά απλή είναι. Η νομική ομάδα της Naughty America και μία ανεξάρτητη ομάδα ερευνητών σε συστήματα τεχνητής νοημοσύνης συνεργάζονται για την δημιουργία αυτών των πορνοταινιών που πωλούνται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές.  

 Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις οδηγίες των πελατών, οι τιμές ξεκινούν από μερικές εκατοντάδες δολάρια και πολύ εύκολα αγγίζουν τις χιλιάδες.    Όσοι ενδιαφέρονται πάντως, μπορούν ήδη να επικοινωνήσουν με τη Naughty America, ζητώντας την ψηφιακή απεικόνιση των φαντασιώσεών τους με το αζημίωτο.  

Tags
Back to top button