Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Έριξαν» ξύλο σε ευρωβουλευτή στην Εσθονία για το μεταναστευτικό (βίντεο)

Οι συγκεντρωμένοι που διαμαρτύρονταν για το μεταναστευτικό άρπαξαν το μικρόφωνο από τον ευρωβουλευτή και τον έδειραν αλύπητα.

Οπαδοί κόμματος που αντιτίθεται στην υπερψήφιση νόμου για το μεταναστευτικό στην Εσθονία επιτέθηκαν σε ευρωβουλευτή των Πρασίνων, που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της μετανάστευσης.

Η βίαιη επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Ταλίν της Εσθονίας, την ώρα που στη Βουλή γινόταν συζήτηση για την επικύρωση νόμου που υιοθετεί τις διακηρύξεις των Ηνωμένων Εθνών για το μεταναστευτικό. την διαδήλωση διοργάνωσε το αντιπολιτευόμενο Συντηρητικό Κόμμα.

Βουλευτές το Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος πήγαν στην διαδήλωση για να μεταπείσουν τους συγκεντρωμένους και να καθησυχάσουν τους φόβους τους για την ανεξέλεγκτη μετανάστευση. Ωστόσο πολλές εκατοντάδες διαδηλωτών δεν τους άφησαν να μιλήσουν και όπως μεταδίδει το RT τους κατέβασαν από την εξέδρα.

Τότε πήρε τον λόγο ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Indrek Tarand, όμως οι θέσεις τους για το μεταναστευτικό εξαγρίωσαν το πλήθος, που τον περικύκλωσε, τον έριξε στο έδαφος και σύμφωνα με κάποιες καταγγελίες τον κλώτσησε και τον ποδοπάτησε.

Tags
Back to top button