Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επίθεση Ρ.Τ.Ερντογάν σε ΗΠΑ-Γαλλία: «Κοιτάξτε τους αστυνομικούς σας - Φροντίστε πρώτα τα Κίτρινα Γιλέκα»

Επίθεση σε ΗΠΑ και Γαλλία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Εμάνουελ Μακρόν, έκανε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τις δηλώσεις που έκαναν οι δύο χώρες για την στάση της αστυνομίας κατά των φοιτητών του πανεπιστημίου του Βοσπόρου.

«Αυτά που έγιναν στο πανεπιστήμιο του Βοσπόρου δεν έχουν καμία σχέση με τους φοιτητές. Είναι πολιτικά υποκινούμενα και αυτό είναι προφανές, είναι ξεκάθαρος ο ρόλος της αντιπολίτευσης σε αυτά. Μέσα σε όλα, ανακατεύονται και οι ακαδημαϊκοί. Αλλά δεν θα γίνουν ποτέ όσα έγιναν στο Γεζί» είπε αρχικά ο Ερντογάν.

Και συνέχισε, εξαπολύοντας «βέλη» κατά ΗΠΑ και Μακρόν (για άλλη μια φορά): «Θα μπορούσαμε εμείς ποτέ να εμπλακούμε στη χώρα και στα πανεπιστήμιά σας; Τί έχουν να πουν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση γι' αυτό; Καταδικάζουν αυτά που έγιναν στο πανεπιστήμιο του Βοσπόρου, αλλά εγώ να πω στις ΗΠΑ το εξής: δεν ντρέπεστε για όσα έγιναν πριν από τις εκλογές σας; Για τις εκατέρωθεν απειλές, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί; Ο ρατσισμός σας έφτασε στο ταβάνι. Δεν ντρέπεστε για τη συμπεριφορά των αστυνομικών και τις δολοφονίες μαύρων πολιτών; Πώς τα εξηγείτε όλα αυτά;».

«Ο Μακρόν στέλνει μήνυμα εκ μέρους της ΕΕ. Κύριε Μακρόν, φροντίστε πρώτα τα Κίτρινα Γιλέκα» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Γάλλο πρόεδρο.

Tags
Back to top button