Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Μηταράκη στο ΚΥΤ στο Καρά Τεπέ τα μεσάνυχτα

Αυτοψία στον παγωμένο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, όπου λειτουργεί η δομή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων, πραγματοποίησε τα μεσάνυχτα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Ο κ. Μηταράκης επιθεώρησε τις συνθήκες διαμονής των 7.000 περίπου φιλοξενουμένων αιτούντων άσυλο, προσφύγων και μεταναστών και έδωσε σχετικές οδηγίες για την καλυτέρευση τους. «Οι έκτακτες καιρικές συνθήκες δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Αντιμετωπίζονται, δε, χωρίς να διαταραχθεί η κανονικότητα της δομής» ανέφερε, νωρίς σήμερα το πρωί, ο υπουργός σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Μήδεια»: Χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα - Άνοιξε η Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Ας σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες στους διαμένοντες στη δομή του Καρά Τεπέ έχουν διανεμηθεί κουβέρτες και θερμαντικά σώματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί το κύμα ψύχους.
 

Αναχώρηση για Γερμανία

Στο μεταξύ, σήμερα στις 10.30 το πρωί, αναχωρούν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με προορισμό το Ανόβερο της Γερμανίας 30 οικογένειες, περίπου 130 άτομα, αναγνωρισμένων προσφύγων που σήμερα διαμένουν στη Μυτιλήνη. Οι πρόσφυγες που θα μετεγκατασταθούν στη Γερμανία στη συντριπτική τους πλειονότητα κατάγονται από το Αφγανιστάν, ενώ άλλοι προέρχονται από το Ιράν και το Ιράκ.

Tags
Back to top button