Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Επιχειρηματίες Μυκόνου: «Ο κόσμος φεύγει γιατί θεωρεί πως τον κοροϊδέψαμε - Πολλές οι ακυρώσεις»

Την άρση των αυστηρών περιορισμών και το «άνοιγμα» της Μυκόνου μετά την κατακραυγή, το οποίο αναμένεται τη Δευτέρα 26 Ιουλίου (αν όχι στις 23 Ιουλίου για να μη χαθεί άλλο ένα σαββατοκύριακο), σχολιάζει ο πρόεδρος του σωματείου επιχειρηματιών και επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου Ηρακλής Ζησιμόπουλος.

Ο κ. Ζησιμόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως θα ανοίξουμε την Δευτέρα, για την Παρασκευή το θεωρώ αδύνατο. Μετά την λήξη των μέτρων και εφόσον τα πράγματα πάνε καλά, θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση. Σημασία έχει ότι αυτές οι ημέρες είναι τραγικές για το νησί. Ο κόσμος φεύγει στην κυριολεξία, καλοί πελάτες δεν μας εμπιστεύονται πια, ενώ έχουμε και πολλές ακυρώσεις και για το μέλλον», ενώ προσθέτει:

«Ο κόσμος που έχει περάσει ένα χρόνο σε lockdown δεν θέλει να κάνει διακοπές να ξεδώσει και όχι να είναι σε σιωπητήριο αλλά και ούτε να πηγαίνει για ύπνο στη 1η ώρα. Η Μύκονος δεν είναι το νησί που απλά θα φας, θα δεις το ηλιοβασίλεμα και θα πας για ύπνο.

Αυτοί που βρίσκονται τώρα στο νησί μας βρίζουν διαρκώς γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε, ενώ αυτοί που είναι να έρθουν ακυρώνουν».

Tags
Back to top button