Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επέστρεψε από την Ερυθρά Θάλασσα η φρεγάτα "Ψαρά" μετά από 97 ημέρες

Επέστρεψε σήμερα (21.09.2024) στον ναύσταθμο Σαλαμίνας, η φρεγάτα «ΨΑΡΑ», που είχε πλεύσει στην Ερυθρά Θάλασσα για να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΕΣ».

Η φρεγάτα «ΨΑΡΑ» που επέστρεψε στη Σαλαμίνα τα ξημερώματα, μέσα σε αυτές τις 97 ημέρες που βρισκόταν στην Ερυθρά Θάλασσα, συμμετείχε σε δύσκολες αποστολές, όπως στην αντιμετώπιση εχθρικών απειλών ή στην προστασία των πλοίων που «επιστρατεύτηκαν» για την ρυμούλκηση του δεξαμενόπλοιου «SOUNION».

Κυρ. Μητσοτάκης: Ξεκινάμε τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση και τέταρτης φρεγάτας Belharra

Τη θέση της θα πάρει σε λίγες μέρες η φρεγάτα «ΣΠΕΤΣΑΙ», αφού προηγουμένως έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης του πλοίου, σύμφωνα με το OnAlert.gr.

Ο απόπλους της «ΣΠΕΤΣΑΙ» προσδιορίζεται για την επόμενη εβδομάδα.

Mετά τον κατάπλου της φρεγάτας, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευθέριος Κατάρας και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης, επισκέφθηκαν το πλοίο και καλωσόρισαν τον κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της φρεγάτας (194 μέλη) συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.

Tags
Back to top button