Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Εντυπωσιάζει η μπλε φωσφοριζέ ταραντούλα – Πόσο επικίνδυνη είναι (βίντεο)

Αυτή η σπάνια ταραντούλα έχει χρώμα μπλε φωσφοριζέ. Η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή, παρά τον τρόμο και τον φόβο που σπέρνουν αυτά τα ζώα.


Πάνω από 2.000 προβολές φτάνει το παρακάτω βίντεο με την σπάνια ταραντούλα. Γιατί όμως τόσοι άνθρωποι μπήκαν να δουν το βίντεο με ένα τόσο τρομακτικό ζώο; Ο λόγος είναι ότι αυτή η ταραντούλα έχει ένα μπλε φωσφοριζέ χρώμα που την κάνει άκρως εντυπωσιακή.

Η μπλε φωσφοριζέ ταραντούλα περπατά πάνω στο χέρι του ιδιοκτήτη του. Η συγκεκριμένη αράχνη ανήκει στο είδος Bright Blue Sazimas Tarantula που ανακαλύφθηκε πρόσφατα σε ένα νησί της Βραζιλίας.

Την λένε Sazimas, είναι τριχωτή, μπλε φωσφοριζέ και παρά τον τρόμο που μπορεί να προκαλεί σε μια μερίδα του πληθυσμού, σε άλλους φαίνεται άκρως όμορφη και εντυπωσιακή.

Γνωρίστε την:


Tags
Back to top button