Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ένταση στην Δυτική Όχθη - Ένας νεκρός στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σήμερα και πέντε ακόμη τραυματίστηκαν από πυρά ισραηλινών στρατιωτών στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Το θύμα ονομαζόταν Μοχάμεντ Αμπου Χαλίφα και ήταν 19 ετών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι συγκρούσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων στρατιώτες άνοιξαν πυρ, σημειώθηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν.

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε επιδρομή στον καταυλισμό και στη συνέχεια σημειώθηκαν συγκρούσεις με νεαρούς Παλαιστίνιους, διευκρίνισαν αξιωματούχοι των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Η εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε ότι οι στρατιώτες, που είχαν εισβάλει στον καταυλισμό, δέχθηκαν επίθεση κυρίως με εκρηκτικούς μηχανισμούς. "Αντιμετωπίζοντας άμεσο κίνδυνο, οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ προς τους βασικούς υποκινητές των βίαιων επεισοδίων", δήλωσε διευκρινίζοντας ότι κανένας στρατιώτης δεν 

Ένα κύμα βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων που ξέσπασε το φθινόπωρο του 2015 έχει στοιχίσει τη ζωή 252 Παλαιστινίων, 40 Ισραηλινών, δύο Αμερικανών, ενός Ιορδανού, ενός Ερυθραίου και ενός Σουδανού, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Οι περισσότεροι Παλαστίνιοι που έχουν χάσει τη ζωή τους ήταν δράστες ή κατηγορούνται ότι ήταν δράστες αντι-ισραηλινών επιθέσεων.

Οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν πολλές φορές από μεμονωμένους Παλαιστίνιους.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 15.0px}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px}

Tags
Back to top button