Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ένταση δημιουργήθηκε στην δίκη Κουρτάκη-Τζένου

Ένταση δημιουργήθηκε κατά την εκδίκαση της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε βάρος των υπευθύνων δημοσιογράφων της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και  Παν. Τζένου.

Στην κατάθεσή του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι τον εκβίασαν στοχοποιώντας τα παιδιά του, επειδή αποκάλυψε τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία -όπως ανέφερε - περιλαμβάνονταν τα ονόματα των δυο δημοσιογράφων και αφετέρου επειδή ερευνούσε διάφορες πτυχές της υπόθεσης του «Noor 1».

Ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στον κ. Τζένο είπε:

Καμμένος: Είσαι εκβιαστής παιδιών

Τζένος: Δεν είπα ποτέ τίποτα για τα παιδιά σου....

Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγνώμη αποσύρω τη μύνηση που έχει καταθέσει....

Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών....Δεν ζητώ συγνώμη από συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις...

Ακόμη, στην κατάθεσή του ο κ. Καμμένος ανέφερε:  «Με έχει απειλήσει ο κ. Κουρτάκης...Είναι προσπάθεια εκβιασμού.. Έλεγαν για μένα ότι είμαι αλκοολικός. Αυτό που όμως που δεν μπορούσα να ανεχτώ είναι ότι κατηγορούσαν το παιδί μου ως αναρχικό και τρομοκρατή, συνεργάτη της Πόλας Ρούπα. Αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι».’

Σχετικά με το ταξίδι στις Άλπεις, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι «ψευδώς έβαλαν φωτογραφία μου σε σουίτα στις Άλπεις...Έδειχναν ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που δεν έχω πάει ποτέ. Το έκαναν για μικροπολιτικούς λόγους. Γράψανε ότι επί τρεις ημέρες ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ... Αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά είναι βαριά συκοφαντικά».

Tags
Back to top button