Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ένα κινητό ήταν η αιτία που ο 47χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον 37χρονο φίλο του στην Πέλλα

Ένα κινητό τηλέφωνο ήταν η αιτία να τραυματιστεί με... ψαλίδι ένας άνδρας από τα χέρια του στενού του φίλου σε περιοχή της Πέλλας και να δεχθεί καίριο χτύπημα η φιλική τους σχέση! Δράστης και θύμα είχαν τσακωθεί για το ποιος θα κρατήσει στην κατοχή του την επίμαχη συσκευή.

Οι δυο φίλοι ηλικίας 47 και 37 χρόνων καυγάδισαν πολύ έντονα στο σπίτι του πρώτου διεκδικώντας ο καθένας για λογαριασμό του το κινητό που, άγνωστο πώς, βρέθηκε στα χέρια τους. Όμως, ξαφνικά ο 47χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα με αυτό τον φίλο του προκαλώντας του πολλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του! Ο 37χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά. 

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ενημερώθηκαν για το αιματηρό επεισόδιο κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη, που είχε κρύψει το ματωμένο ψαλίδι έξω από το σπίτι του όπου βρέθηκε. Ο  47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Tags
Back to top button