Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έλον Μασκ για Μελόνι: «Δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό της Ιταλίας»

Μέσω του λογαριασμού του, ο Έλον Μασκ έκανε μια νέα αναφορά στην πρόσφατη τελετή βράβευσης της Ιταλίδας πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη με το Global Citizen Award, κατά την οποία, απονέμοντάς της το βραβείο πριν από δυο ημέρες, είχε τονίσει ότι «η Τζόρτζια Μελόνι, μέσα της είναι ακόμη πιο όμορφη απ’ ό,τι στην εξωτερική της εμφάνιση» και ότι «κάνει απίστευτη δουλειά».

Απαντώντας τώρα σε χρήστες του διαδικτύου που είχαν αναφερθεί στο όλο θέμα, ο Έλον Μάσκ πρόσθεσε: «ήμουν εκεί με την μητέρα μου, δεν υπάρχει καμία ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, κατά την τελετή βράβευσης είχε ευχαριστήσει τον επιχειρηματία «για τα πολύ όμορφα λόγια με την οποία την περιέγραψε» και για την «πολύτιμη διάνοιά του».

Tags
Back to top button