Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Eλληνική πρόταση: Μεγαλύτερο «μαχαίρι» στο αφορολόγητο για να μειωθούν λιγότερο οι συντάξεις το 2019

Νέα πρόταση καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική πλευρά σε δείπνο κορυφής που θα γίνει απόψε στις Βρυξέλλες.

Στο δείπνο θα συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. Από την πλευρά των δανειστών θα συμμετέχουν οεπικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, ο εκπρόσωπος της Κομισόν Ντέκλαν Κοστέλο και εκπρόσωποι της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.

Στόχος να συμφωνηθούν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή της Τρόικας στην Αθήνα και την ολοκλήρωση της 2ης αξιολόγησης του 3ου ελληνικού προγράμματος.

Η πρόταση που θα καταθέσει η ελληνική αντιπροσωπεία προβλέπει μείωση του αφορολόγητου κάτω από 5.900 ευρώ ώστε να υπάρξει μικρότερη μείωση των συντάξεων το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του επικεφαλής της Κομισιόν Ζαν Κλόντ Γιούνκερ (17:45 ώρα κεντρικής Ευρώπης ) με αντικείμενο την πορεία της ελληνικής αξιολόγησης.

Οι ίδιες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες tτης real αναφέρουν ότι αύριο σπεύδει στο Βερολίνο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, προκειμένου να συναντηθεί με τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε για να συζητήσουν το ίδιο θέμα.

Tags
Back to top button