Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εκθετήριο των κλοπιμαίων της συμμορίας των Ρομά θα γίνει αύριο η Ασφάλεια ΒΑ Αττικής

Σε... εκθετήριο κλοπιμαίων, ανοιχτό για το κοινό, θα μετατραπεί αύριο η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να μπορούν οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα της «μαφίας των Ρομά», να δουν από κοντά τα ανευρεθέντα κατά τις αστυνομικές έρευνες, μήπως και αναγνωρίσουν κάποια δικά τους.

Για το λόγο αυτό, από τις 12 το μεσημέρι, θα εκτεθούν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ΒΑ Αττικής, στην οδό Αγίου Όρους 15 στο Μαρούσι, πλήθος πανάκριβων κοσμημάτων και ρολογιών, που προέρχονται από τις εκατοντάδες κλοπές και ληστείες που έχουν διαπράξει σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη του μεγάλου κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα.

Τα κλοπιμαία, παράλληλα, θα φωτογραφηθούν και οι φωτογραφίες θα δοθούν στην δημοσιότητα. Σημειώνεται, πάντως, ότι ακόμα και αυτά τα χρυσαφικά που θα αναγνωριστούν, θα καταγραφούν και θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, εφόσον πιστοποιηθεί η ιδιοκτησία, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας.

Tags
Back to top button