Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εξελίξη στη υπόθεση της δολοφονίας στο Γέρακα: Ο Αρχιμανδρίτης Ιερόθεος είχε γνωριστεί με τους δράστες μέσω facebook (upd)

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυφή συνομιλία του δολοφονηθέντα Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου με τους  δύο Πακιστανούς, οι οποίοι του είχαν ζητήσει βοήθεια για να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Τους δράστες της δολοφονίας του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του στον Γέρακα, κατάφερε να ταυτοποιήσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες της άγριας δολοφονίας είναι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 28 και 33 ετών οι οποίοι αναζητούνται.

Υπενθυμίζουμε ότι το άγριο έγκλημα έγινε στις 13 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο 47χρονος Αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Γέρακα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός, ενώ είχε δύο σπασμένα πλευρά, κάτι που μαρτυρά ότι το θύμα ξυλοκοπήθηκε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες την ημέρα της δολοφονίας αναχώρησαν από την Κρήτη, πήγαν στο σπίτι του 47χρονου και δύο ώρες μετά το άγριο έγκλημα διέφυγαν στο Πακιστάν.

Το τρίτο πρόσωπο

Οι αρχές διερευνούν τη σχέση των δύο Πακιστανών και ενός ομοεθνή τους, που διαμένει στην Κρήτη, και ο οποίος συνομιλούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον 47χρονο Αρχιμανδρίτη. Το τρίτο αυτό πρόσωπο έφερε σε επαφή τους δύο θύτες με το θύμα.

Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.

Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

Tags
Back to top button