Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Εξευτελισμός ΕΛ.ΑΣ. μέρος Β': Η αλβανική αστυνομία την συγχαίρει για τη συνεργασία και σύλληψη Ελλήνων στις Βουλιαράτες

Δελτίου τύπου εξέδωσε η αλβανική Αστυνομία η οποία παρείχε λεπτομέρειες για τις προαγωγές και συλλήψεις Ελλήνων αλλά και την άψογη όπως την χαρακτήρισε συνεργασία της με την ΕΛ.ΑΣ. Εξευτελισμός μέρος Β' για την ΕΛ.ΑΣ. μετά το περιστατικό με τον Ρουβίκωνα ()

"Κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, στις Βουλιαράτες έλαβε χώρα η τελετή ταφής του νεκρού Κ.Κατσίφα.

Η Αστυνομία προκειμένου να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της κηδείας και να αποφύγει πιθανά περιστατικά που μπορεί να είχαν προκύψει από την παρουσία εξτρεμιστών, προχώρησε σε προληπτικά μέτρα.

Στο συνοριακό πέρασμα της Κακαβιάς η αλβανική Αστυνομία διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες των ατόμων που έρχονταν από Ελλάδα για την ταφή του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες.

Ως αποτέλεσμα των ελέγχων δεν επετράπη η είσοδος στην Αλβανία 44 Ελλήνων καθώς υπήρχαν στοιχεία ότι μπορεί να προχωρούσαν σε περιστατικά στις Βουλιαράτες.

Επιπλέον κατά την διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν δύο πολίτες για κατοχή "εμπρηστικών" υλικών προπαγάνδας όπως φόρμες κτλ

Κατά την διάρκεια τηε τελετής ταφής εντοπίστηκαν στοιχεία που προχώρησαν σε εξτρεμιστική προπαγάνδα.

Στο τέλος οι Αλβανοί αστυνομικοί προσήγαγαν 12 άτομα στο Α/Τ Αργυροκάστρου ενώ έχουν συλληφθεί 2 και ακολουθούνται οι συνήθεις διαδικασίες.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι υπήρχε πολύ καλή συνεργασία μεταξύ αλβανικής και ελληνικής αστυνομίες η οποία απέτρεψε την είσοδο εξτρεμιστών.

Η Ελληνική Αστυνομία έλαβε επιπλέον μέτρα στη Κακαβιά και έδειξε καλή συνεργασία με την συνοριακή αστυνομία της Κακαβιάς" καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags
Back to top button