Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Έκρηξη στο κινητό του πιλότου προκάλεσε την τραγωδία με την πτήση της Egypt Air

Μία έκρηξη στο κινητό ή το τάμπλετ του πιλότου είναι πιθανό να προκάλεσε την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους της Egypt Air στη Μεσόγειο, τον περασμένο Μάιο, στην οποία 66 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Στο παραπάνω συμπέρασμα τείνουν να καταλήξουν οι Γάλλοι ερευνητές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών της πτώσης, η οποία είχε προκαλέσει μία μεγάλη λίστα από ερωτηματικά τόσο για τον τρόπο που συνέβη, όσο και για τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί στο διάστημα που ακολούθησε.

Η έκρηξη που είχε καταγραφεί ευθύς εξ αρχής, είχε δημιουργήσει σενάρια για τρομοκρατικό χτύπημα.

Τα νεώτερα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, ωστόσο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι 66 άνθρωποι δεν έχασαν τη ζωή τους από τρομοκρατική ενέργεια, αλλά -πιθανόν- εξαιτίας της έκρηξης που σημειώθηκε στην μπαταρία του κινητού ή του τάμπλετ του πιλότου της πτήσης.

Οι ερευνητές εντόπισαν μία τρύπα στην καμπίνα των πιλότων ακριβώς στο σημείο που ο πιλότος είχε αφήσει το κινητό και το τάμπλετ του.

Η πτήση είχε αναχωρήσει από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο της Αιγύπτου και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μετά την Κρήτη και την Κάρπαθο.

Tags
Back to top button