Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ευχετήριες κάρτες με υπονοούμενα για το πραξικόπημα έστειλε ο Ερντογάν στον ξένο Τύπο, σε διπλωμάτες και αξιωματούχους

Για να ευχηθεί για το νέο έτος, η Τουρκία απέστειλε στον ξένο Τύπο, τους διπλωμάτες και Τούρκους αξιωματούχους μια κάρτα μαζί με ένα κομμάτι του τοίχου του κοινοβουλίου που «βομβαρδίστηκε από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν» στις 15 Ιουλίου, ημέρα του αποτυχημένου πραξικοπήματος στη χώρα.

Το κομμάτι της γκρίζας πέτρας συνοδεύει μια φωτογραφία του κατεστραμμένου κοινοβουλίου με τη λεζάντα: «Η τρομοκρατία είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Αυτό το κομμάτι από μάρμαρο (…) σας αποστέλλεται ως σύμβολο της δέσμευσης της Τουρκίας στη δημοκρατία», αναφέρει η κάρτα που εστάλη στο AFP από την τουρκική πρεσβεία στο Παρίσι.

«Εύχομαι καλή χρονιά, εμποτισμένη με την πιο βαθιά αίσθηση δημοκρατίας», καταλήγει το ευχετήριο μήνυμα που υπογράφει ο Μεχμέτ Ακαρτσά, γενικός διευθυντής του γραφείου Τύπου του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Περίπου 4.000 ευχετήριες κάρτες έχουν σταλεί σε διπλωμάτες και δημοσιογράφους σε διάφορες χώρες του κόσμου, εξηγεί το γραφείο Τύπου. Στην Τουρκία τις ίδιες ευχές έλαβαν μέλη της κυβέρνησης, πρυτάνεις πανεπιστημίων, δήμαρχοι και διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Το τουρκικό κοινοβούλιο καταστράφηκε στις 15 Ιουλίου από αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά το αποτυχημένο πραξικόπημα, το οποίο οι αρχές αποδίδουν στον αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ πρώην ιεροκήρυκα Γκιουλέν.

Tags
Back to top button