Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

«Δώρο» για τον μακελάρη του Ρέινα τρεις γυναίκες από το ISIS! (φωτό)

Διαφορετική ιδιότητα φαίνεται ότι είχαν οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί με τον Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, τον τρομοκράτη που αιματοκύλισε το κλαμπ Ρέινα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

Ενώ μέχρι πρότινος η βασική πληροφορία ήταν ότι ο Μασαρίποφ της χρησιμοποιούσε ως προκάλυμμα για να μην τραβάει την προσοχή, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ οι γυναίκες αυτές είχαν σταλεί στον Ουζμπέκο ως... δώρο για το μακελειό!

Δύο από τις γυναίκες που συνελήφθησαν με τον τρομοκράτη

Όπως σημειώνει η εφημερίδα το δώρο αυτό εστάλη στη λογική των αποσπασμάτων του Κορανίου που λένε ότι όποιος πεθάνει στο όνομα του Θεού θα δεχθεί ως δώρο 72 παρθένες όταν φτάσει στον ουρανό.

Οι γυναίκες αυτές, ωστόσο, αποδείχθηκαν και η αχίλλειος πτέρνα του Μασαρίποφ καθώς η πρώτη του γυναίκα όταν έμαθε ότι παντρεύτηκε μια από αυτές παρείχε στις αρχές τις απαραίτητες πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Την ίδια ώρα η Χουριέτ υποστηρίζει, επίσης, επικαλούμενη πηγές από τις αρχές ασφαλείας ότι ο μακελάρης είχε πάρει εντολές κατευθείαν από τη Ράκα, την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, για να χτυπήσει την πλατεία Ταξίμ αλλά λόγω των μέτρων ασφαλείας ο Μασαρίποφ κατευθύνθηκε τελικά στο κλαμπ Ρέινα.

Tags
Back to top button