Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας: Δολοφονία χαρακτήρα από στενούς συνεργάτες του Ανδρουλάκη

«Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Δούκας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το ποτήρι ξεχείλισε.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου.

Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος.

Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

 

Tags
Back to top button