Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Δομές των Ανουνάκι σε όλο τον κόσμο! (βίντεο)

Θεωρούνται ως Θεοί από τους αρχαίους Σουμέριους. Αυτά τα όντα ήρθαν από τα αστέρια στον κόσμο μας εδώ και πολύ καιρό με σκοπό τη δημιουργία και την καθοδήγηση της ανθρωπότητας, καθώς επίσης και για τη συλλογή πόρων που ήταν άφθονη στα εδάφη μας.

Έφτασαν στη Γη με διαστημόπλοια και εγκαταστάθηκαν εδώ. Το όνομα αυτής της φυλής εξωγήινων όντων είναι Ανουνάκι. Προέρχονται από τον κρυφό πλανήτη Nibiru, που λέγεται ότι ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα. Η παρουσία τους σημειώνεται σε όλο τον κόσμο, μέσα από πολλούς πολιτισμούς.

Θρύλοι αναφέρουν ότι οι Ανουνάκι δημιούργησαν την ανθρωπότητα και δίδαξαν πολλά πράγματα. Έμαθαν στους ανθρώπους την εργασία, από την εξόρυξη έως την κατασκευή κτιρίων, ενώ ζούσαν μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και πριν και μετά το μεγάλο κατακλυσμό.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Αναστάσιος Ντίνος

Tags
Back to top button