Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Σύγκρουση υποβρυχίου USS Connecticut: Τι αποκαλύπτουν σοβιετικά έγγραφα για «άγνωστα αντικείμενα στους ωκεανούς»

Ενώ το πέπλο μυστηρίου  παραμένει πίσω από τις ανακοινώσεις του Ναυτικού των ΗΠΑ περί της σύγκρουσης του πυρηνικού υποβρυχίου USS Connecticut  «με αντικείμενο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί» στη Νότιο Σινική Θάλασσα, αναζωπυρώνονται οι φήμες για «μη συμβατική σύγκρουση».

Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Οκτωβρίου στη Νότια Σινική Θάλασσα, σε μια περιοχή όπου επικρατεί ένταση, καθώς η Κίνα διεκδικεί το μεγαλύτερο μέρος της.

«Το USS Connecticut συγκρούστηκε με αντικείμενο το απόγευμα της 2ης Οκτωβρίου ενώ πλοηγείτο, έχοντας καταδυθεί, στα διεθνή ύδατα στην περιφέρεια Ινδικού-Ειρηνικού», σύμφωνα με δελτίο Τύπου του επιτελείου. 

Πάντως ο πρώην αξιωματικός του ρωσικού Ναυτικού Vladimir Azhazha αποκαλ'υπει πως τα αποχαρακτηρισμένα έγραφα της σοβιετικής εποχής έχουν εξαιρετική σημασία και παρέχουν υψηλής πιστότητας πληροφορίες αναφορικά με δραστηριότητες Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρυχίων Αντικειμένων (ΑΤΥΑ).

Στα έγγραφα αυτά παρουσιάζονται καταγεγραμμένες περιπτώσεις εμφάνισης αγνώστων αντικειμένων και σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εξετάστηκαν εμπλέκουν ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε μια αποστολή στο Νότιο Ειρηνικό.

Κατά τη διάρκεια αποστολής ρουτίνας, το υποβρύχιο ανίχνευσε έξι άγνωστα αντικείμενα σε σχηματισμό με ταχύτητες άνω των 230 κόμβων (265+ mph). Σε σύγκριση, το ταχύτερο υποβρύχιο ήταν το σοβιετικό Κ-222, το οποίο έφθασε περίπου τους 44 κόμβους (51 mph).

Το σόναρ του υποβρυχίου προσδιόρισε τα αντικείμενα, και κατευθείαν ο καπετάνιος έδωσε εντολή να βγουν στην επιφάνεια. Τα USO τους ακολούθησαν στην επιφάνεια, στη συνέχεια πέταξε μακριά. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, όπως υπενθυμίζει ο συνταξιούχος διοικητής υποβρύχιο Γιούρι Beketov.

Τα όργανα παρουσιάζουν συχνά βλάβη η βγαίνουν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας την παρουσία ισχυρών παρεμβολών. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σαφές σημάδι της παρουσίας OVNI/ UFO.

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα όργανα δείχνουν αντικείμενα που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, ή 265 μίλια/ώρα.Η επιτάχυνση τόσο γρήγορα είναι μια πρόκληση, ακόμη και στην επιφάνεια. Πόσο μάλλον μέσα στο νερό!!. Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Υπάρχει μόνο μία εξήγηση: τα πλάσματα που τα έχουν κατασκευάσει έχουν κατά πολύ ανώτερη ανάπτυξη απο μας, δήλωσε ο Beketov.

Πολύ συχνά τα UFO και USO φαίνεται σαν να παρατηρούν όπου υπάρχουν στρατιωτικές επιχειρήσεις,δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στο στρατιωτικό οπλοστάσιο της ανθρωπότητας.

Μια άλλη αναφορά USO είναι απο την λίμνη Βαϊκάλη στη Ρωσία.Η Βαθύτερη λίμνη γλυκού νερού στον κόσμο, είχε πάντα μια μυστηριώδη φύση, και οι αλιείς λένε ιστορίες για φώτα στα βαθιά νερά της. Πολλαπλές ιστορίες περιγράφουν για πλάσματα που παραμονεύουν κάτω από τα ήρεμα κύματα της Βαϊκάλης.

Τα ρωσικά έγγραφα περιγράφουν την συνάντηση μεταξύ μιας στρατιωτικής ομάδας δυτών με πολλά ανθρωποειδή όντα με ασημί στολές!!!. Οι δύτες ήταν στη λίμνη Βαϊκάλη, σε βάθος 150 πόδια (50 μέτρα), όταν ήρθε σε επαφή με μια ομάδα από άγνωστα πλάσματα. Οι δύτες πήγαν πιο βαθιά για να κυνηγήσουν ανθρωποειδή. Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν, ενώ οι άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά

Tags
Back to top button