Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δείτε την... αποτυχημένη προσπάθεια μιας γυναίκας να γεμίσει το Tesla της με βενζίνη (βίντεο)

Μια κυρία, κάτοχος Tesla, αποφάσισε να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό της με βενζίνη καθώς λογικά θα είδε τα επίπεδα “καυσίμου” να λιγοστεύουν.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως ξεκαρδιστικό και σε αυτό βοηθά και η “ηχητική” υπόκρουση των δύο επιβαινόντων που βρέθηκαν πίσω από τη συγκεκριμένη γυναίκα στο βενζινάδικο. Προφανώς αφού κατάλαβαν ότι το το μοντέλο είναι Tesla ο οδηγός του οχήματος πήρε το κινητό του στα χέρια του και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό.

Όπως βλέπετε και εσείς βρήκε λαβράκι αφού η κυρία, κάτοχος (;) του συγκεκριμένου μοντέλου Tesla προσπαθεί για αρκετή ώρα να καταλάβει πώς θα γεμίσει το φανταστικό ντεπόζιτο του Tesla της με βενζίνη. Στις Η.Π.Α. δεν υπάρχουν υπάλληλοι στις αντλίες που αναλαμβάνουν αυτή την δουλειά για λογαριασμό των πελατών και ο ανεφοδιασμός επαφίεται αποκλειστικά στον κάτοχο του οχήματος.

Δείτε το βίντεο: 

Tags
Back to top button