Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Διοικητής υποβρυχίου πιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες! (φώτο)

Σε περιπέτειες ενεπλάκη ο διοικητής του αμερικανικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου USS Bremerton Τράβις Ζέτελ, όταν το σκάφος του έδεσε στο λιμάνι Σούμπιτς στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός διοικητής -που σημειωτέον είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά- αφού αποβιβάστηκε από το υποβρύχιο στα πλαίσια προγραμματισμένης στάσης για ανεφοδιασμό, κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου τον περίμεναν δέκα γυναίκες, με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Μάλιστα, ο Ζέτελ φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επαφή του με τις δέκα ιερόδουλες, καθώς είχε προπληρώσει τις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου, αρκετές ώρες πριν το USS Bremerton πιάσει στο λιμάνι της χώρας.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο διοικητής πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από άντρες της Ναυτονομίας, καθώς στην περιοχή υπάρχει έντονη παρουσία αμερικανικών ναυτικών και στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι την πληροφορία για τις «αταξίες» του κυβερνήτη Ζέτελ δόθηκε από μέλος του πληρώματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το USS Bremerton μετά από το παραπάνω περιστατικό, ολοκλήρωσε την υπηρεσία του στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μετά από 40 χρόνια αποστολών κι αποτελεί το υποβρύχιο με τον μεγαλύτερο χρόνο υπηρεσίας στα χρονικά των ΗΠΑ.

 

 

Tags
Back to top button