Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δυο νεαροί έκλεβαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό από σχολεία της Κέρκυρας

Επί μια εβδομάδα λεηλατούσαν ανενόχλητοι τα σχολικά συγκροτήματα της Κέρκυρας δυο νεαροί Έλληνες, που εκμεταλλεύτηκαν ότι ήταν κλειστά λόγω των εορτών και άρπαξαν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους! Δεν δίστασαν, μάλιστα, να διαρρήξουν και τα κυλικεία των σχολείων και να κλέψουν διάφορα προϊόντα.

Οι συνολικά έξι κλοπές, που έγιναν από τις 23 ως τις 30 Δεκεμβρίου εξιχνιάστηκαν από την  έρευνα της Ασφαλείας χάρη στην αξιοποίηση των στοιχείων που βρέθηκαν από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, οι άνδρες της οποίας βρήκαν κρυμμένα τα κλοπιμαία στα σπίτια των δραστών ηλικίας 20 και 21 χρόνων και τα επέστρεψαν στα σχολεία. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο 20χρονος δεν συνελήφθη αντίθετα με τον 21χρονο που οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δράστες είχαν χτυπήσει το κτίριο του Γυμνασίου και Λυκείου Καστελλάνων Μέσης απ' όπου άρπαξαν φορητούς υπολογιστές, κεντρικές μονάδες υπολογιστών και μία βιντεοκάμερα συνολικής αξίας 8.500 ευρώ και προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ από το κυλικείο. Από το Δημοτικό σχολείο Λακώνων έκλεψαν φορητούς υπολογιστές αξίας 2.000 ευρώ, ενώ υπολογιστές και διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας 7.150 ευρώ άρπαξαν και από το κτίριο του Γυμνασίου Σκριπερού και το κυλικείο του. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος τους, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Tags
Back to top button