Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Δυο Αλβανοί συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών στην Άρτα - Αναζητείται ο τρίτος δράστης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας για να βάλουν στο χέρι μια ομάδα τριών Αλβανών που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες χασίς στην Άρτα και την Πρέβεζα. Μόνος ένας από τους δράστες κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπλόκο στην Γέφυρα Καλογήρου στην Πρέβεζα και ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας ανήλικος 17 χρόνων και ένας 28χρονος, όχι όμως και ο 26χρονος συνεργός τους τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές. Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν και μέσα στο όχημα το οποίο κατασχέθηκε  βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 520 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι τρεις αλλοδαποί ως «καβάντζα» στην περιοχή Γραμμενίτσα της Άρτας και στο εσωτερικό της κατασχέθηκαν άλλες επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 139,38 γραμμαρίων. Οι δυο συλληφθέντες, που είχαν έρθει παράνομα στην Ελλάδα όπως και ο αναζητούμενος 26χρονος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Tags
Back to top button