Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από το προπύργιο της Χεζμπολάχ, τη Νταχιέχ της Βηρυτού, που δείχνουν πως τιμωρήθηκαν κλέφτες οι οποιοι συνελήφθησαν μετά τη λεηλασία των περιουσιών των κατοίκων που εκτοπίστηκαν από τα σπίτια τους.

Οι κλέφτες κρεμάστηκαν ή δέθηκαν σε στύλους του δρόμου. Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνονται τραυματισμένοι να αιμοραγούν.

Οι περαστικοί τους φωτογράφισαν και ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ορισμένα από τα μηνύματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Χεζμπολάχ είναι υπεύθυνη για τις σκληρές τιμωρίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τη ζημιά στη διακυβέρνηση και το χάος που επικρατεί τώρα στη Νταχιέχ.

Ένα άτομο δημοσίευσε τις φωτογραφίες των κλεφτών και έγραψε: "Έκλεψαν περιουσίες αμάχων στη Νταχιέχ, μετά τον εκτοπισμό από την περιοχή ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων ισραηλινών επιθέσεων. Οι συνεργάτες θα έχουν σύντομα την ίδια μοίρα". 

Tags
Back to top button