Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο για τον Τέρενς Κουίκ

Διήμερη επίσκεψη στην Λευκωσία θα πραγματοποιήσει, σήμερα και αύριο, ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Τέρενς Κουίκ, ύστερα από πρόσκληση του επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων, Φώτη Φωτίου. 

Μετά την άφιξή του, το μεσημέρι, στη Λευκωσία, ο Έλληνας υφυπουργός θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια, θα έχει συνομιλίες με τον κ. Φωτίου, με τον οποίο θα συζητήσει ζητήματα διμερούς συνεργασίας.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα πρέσβη Ηλία Φωτόπουλο, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων και με τα μέλη του Δ.Σ. της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ελληνοποντιακών Συλλόγων «ο Υψυλάντης».

Το βράδυ, θα παραστεί σε εκδήλωση του Επιστημονικού και Πολιτιστικού «Φώτος Φωτιάδης» για τη βράβευση του διακεκριμένου καθηγητή Γεώργιου Μπαμπινιώτη.

Αύριο, ο κ. Κουίκ θα συναντηθεί διαδοχικά με τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη, τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο. Επίσης , θα αποτίσει φόρου τιμής στους πεσόντες στον Τύμβο και στα «Φυλακισμένα Μνήματα». Πριν αναχωρήσει από την Κύπρο, ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button