Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Διέρρηξαν σπίτι ηλικιωμένων 3 φορές μέσα σε ένα μήνα στον Πύργο! (φωτό)

Τη στιγμή που κοιμούνται, όπως ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, οι άγνωστοι, έχουν παραβιάσει τα παράθυρα της οικίας τους και έχουν αρπάξει από την τσέπη του παντελονιού του όσα χρήματα είχε ενώ ο ίδιος αντιλήφθηκε τις κλοπές όταν ήταν ήδη αργά. Πλέον ο φόβος έχει κυριέψει τους ηλικιωμένους, που ελπίζουν αυτή να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Είμαι ευγνώμων στο Θεό, που δεν κατάλαβα πως κάποιος ήταν στο σπίτι. Αν ξυπνούσα εκείνη την ώρα ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει; Μπορεί και να με σκότωναν», δηλώνει ο 90χρονος, Λάμπρος Λαμπρόπουλος που αντιλήφθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής πως είχε πέσει για ακόμα μια φορά θύμα κλοπής, όταν βρήκε το παράθυρο του υπνοδωματίου του ανοικτό και τα χρήματα να λείπουν από το παντελόνι του. Λίγα μέτρα δίπλα η επίσης 90χρονη σύζυγός του, Δήμητρα, δεν μπορεί να πιστέψει πως τα τελευταία χρήματα που είχαν για να περάσουν, δεν υπάρχουν πια.

«Την πρώτη φορά είχαν ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα χωρίς να τους καταλάβουμε. Πήραν τα λεφτά από το παντελόνι μου κι έφυγαν. Την δεύτερη φορά, λίγες ημέρες μετά, άνοιξαν το παράθυρο στο δωμάτιο που κοιμόμουν και χωρίς να μπουν μέσα άρπαξαν το παντελόνι και πήραν μόνο τα λεφτά που είχε μέσα και το έβαλαν πάλι στη θέση του. Προχθές, ήταν η τρίτη φορά, που άνοιξαν άλλο παράθυρο ενός δωματίου στην πίσω πλευρά του σπιτιού και μπήκαν μέσα πάλι χωρίς να καταλάβουμε τίποτα. Ήλθαν στο δωμάτιο που κοιμόμουν και πήραν τα τελευταία λεφτά που είχα μέσα στην τσέπη του παντελονιού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος.

Πηγή: patrisnews

Tags
Back to top button