Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Diddy»: Κατηγορεί την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη διαρροή του βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie

Ένα σημείωμα που κατέθεσε η νομική ομάδα του καταγγέλλει «σειρά παράνομων κυβερνητικών διαρροών, οι οποίες οδήγησαν σε εξαιρετικά επιζήμια δημοσιότητα πριν από τη δίκη, η οποία μπορεί μόνο να αμαυρώσει την ομάδα των ενόρκων και να στερήσει από τον Κομπς το δικαίωμά του σε δίκαιη δίκη». .

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αρνούνται ότι το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) διέρρευσε το βίντεο της επίθεσης εναντίον της Βεντούρα στο ξενοδοχείο InterContinental στο Λος Άντζελες, το οποίο έλαβε το CNN και μεταδόθηκε τον Μάιο. Απεικονίζει τον ράπερ να αρπάζει την πρώην αγαπημένη του και να την πετάει στο πάτωμα, στη συνέχεια να την κλωτσά και να τη σέρνει.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος στο βίντεο λέγοντας ότι «λυπάται πραγματικά… Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο. Αηδίασα τότε όταν το έκανα. Είμαι αηδιασμένος τώρα».

Έγινε η πιο δημόσια απόδειξη των σκοτεινών πράξεων για τις οποίες κατηγορείται ο ράπερ και επιχειρηματίας, ο οποίος αντιμετωπίζει μια σειρά από μηνύσεις για σεξουαλική επίθεση σε περιστατικά που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 και μετά. Η Βεντούρα είχε καταθέσει τη δική της αγωγή τον Νοέμβριο του 2023, η οποία διευθετήθηκε την επόμενη μέρα.

Ο Κομπς αντιμετώπισε έκτοτε πολλές περαιτέρω κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, με αποκορύφωμα τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη για τρεις κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό. Του αρνήθηκαν την εγγύηση με την αιτιολογία οτι θα τραπεί σε φυγή και ότι θα μπορούσε να δωροδοκήσει μάρτυρες, και παραμένει προφυλακισμένος στο κέντρο κράτησης Metropolitan του Μπρούκλιν.

Οι δικηγόροι του αναφέρονται συγκεκριμένα στο βίντεο της Βεντούρα στο νέο σημείωμα, λέγοντας: «Η βιντεοκασέτα διέρρευσε στο CNN για έναν και μόνο λόγο: για να πληγώσει θανάσιμα τη φήμη και την προοπτική του Sean Combs να υπερασπιστεί επιτυχώς τον εαυτό του ενάντια σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Αντί να χρησιμοποιήσουν τη βιντεοκασέτα ως αποδεικτικό στοιχείο της δίκης, μαζί με άλλα στοιχεία που της δίνουν πλαίσιο και νόημα, οι πράκτορες έκαναν κατάχρηση με τον πιο επιζήμιο δυνατό τρόπο».

Μια υποσημείωση στο υπόμνημα αναφέρει ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αρνούνται τον ισχυρισμό και ισχυρίζονται ότι το υπουργείο «δεν είχε στην κατοχή του τη βιντεοκασέτα πριν από τη δημοσίευσή της από το CNN».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Diddy υπέβαλε αίτηση για να αποφυλακιστεί με εγγύηση για τρίτη φορά, με όρους που περιλαμβάνουν κατ' οίκον κράτηση και εγγύηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν τον κίνδυνο παραποίησης μαρτύρων: «Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για τον κίνδυνο παρεμπόδισης βασίστηκαν σε εικασίες, σε μη δοκιμασμένους ισχυρισμούς για επικοινωνίες με μάρτυρες σε αστικές υποθέσεις και επικοινωνίες που ξεκίνησαν από υποτιθέμενους μάρτυρες και όχι από τον Combs».

Οι δικηγόροι του ζήτησαν ημερομηνία δίκης την άνοιξη του 2025.

Tags
Back to top button