Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαζύγιο "βόμβα"! Χώρισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας-Αιτία η ύπαρξη τρίτου προσώπου

Πολύ άδοξο τέλος φαίνεται ότι θα έχει ένας μεγάλος έρωτας με την είδηση του χωρισμού να σκάει σαν βόμβα. Ο λόγος για την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, Μίνωα Μάτσα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αιτία του χωρισμού είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου ενώ σύμφωνα με τα Παραπολιτικά το διαζύγιο αναμένεται να εκδοθεί άμεσα.

Μάλιστα λόγω και της υπουργικής ιδιότητας της κ. Κεφαλογιάννη αναμένεται να εκδοθεί και επίσημο δελτίο Τύπου.

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της υπουργού, Χρυσή Κεφαλογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Το ζευγάρι απέκτησε και δύο δίδυμα παιδιά μετά από εξωσωματική ενώ για την προσπάθεια να αποκτήσει παιδιά και την εγκυμοσύνη της η κ. Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει αρκετές φορές για να εμψυχώσει και άλλες γυναίκες.

«Όταν προσπαθείς και δεν συμβαίνει αυτό που τόσο επιθυμείς, από ένα σημείο και μετά, η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που έχεις μια αίσθηση απώλειας και πολλές φορές τόσο πολύ που δεν θες να προσπαθήσεις άλλο. Κι όμως βλέπεις τελικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να το βάζεις κάτω. Έκανα εξωσωματική και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι κάποιοι που ακόμα δεν θέλουν να το πουν και είναι και άλλοι που και οικονομικά και πρακτικά έχει ένα κόστος και γι αυτό και κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Όποιος έχει μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής ξέρει ότι είναι ένας Γολγοθάς, είναι ψυχοφθόρα. Επειδή πάντα είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα, είναι η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία» είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το ζευγάρι είχε δώσει μια tell all συνέντευξη τον Φεβρουάριο του 2024 στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου ο μουσικοσυνθέτης είχε πει για τη σύζυγό του:  «Έκανε περίπου ένα χρόνο να μου μιλήσει μετά την πρώτη μας συνάντηση. Δεν προσπάθησε κανείς, ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί».

Το ζευγάρι είχε μιλήσει το 2023 για τη γνωριμία του στο περιοδικό ΟΚ!

Είναι αλήθεια, Όλγα, ότι σε εκείνη την πολυσυζητημένη πρώτη σας γνωριμία σάς σύστησαν και ο Μίνως σε ρώτησε «τι δουλειά κάνεις»;

Όλγα: Ναι, είχε γίνει στο Athénée, το πρώην Zonar’s.

Μίνως: Είχε δει το ίδιο βράδυ τον Βυσσινόκηπο στο «Δημήτρης Χορν».

Όλγα: Σε σκηνοθεσία Μαρκουλάκη και είχα κυριολεκτικά μαγευτεί από τη μουσική.

Μίνως: Αυτό είναι επιτυχία, να φεύγει ο άλλος από μια παράσταση και να του έχει μείνει η μουσική.

Όλγα: Έχω πάει λοιπόν στο Athénée να συναντήσω την ξαδέλφη μου, τη Χρυσή (σ.σ. Βαρδινογιάννη), που είναι η σύντροφος του Μαρκουλάκη.

Τη μετέπειτα κουμπάρα στον γάμο σας, σας πάντρεψε στις Σπέτσες μαζί με την Τζένη Μήτση.

Όλγα: Ναι. Αντίστοιχα έχει μιλήσει η Χρυσή στον Μίνω και του έχει πει «θα έρθει και η ξαδέλφη μου».

Μίνως: Μου είχε πει «θα είναι λίγο οικογενειακό και θα τελειώσουμε γρήγορα. Οπότε έλα, θα φύγουν μετά».

Tags
Back to top button