Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Διάκριση για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης - Η καλύτερη ελληνική ζυθοποιία (φωτό)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκαν τα BeerBartender Awards στις 8 Μαρτίου. Φέτος προστέθηκαν και τα Greek Beer Awards.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}
Η Ελληνική Ζυθοποία Αταλάντης απέσπασε συνολικά:

ΒραβείοΚαλύτερης Ελληνικής Ζυθοποιίας – έπειτα από ψηφοφορία του κοινού

Βραβείο Brewed Abroad για την Odyssey White

ΧρυσόΒραβείο για την BLUE island Radler Pink Grapefruit, σε Blind Taste της κριτικής επιτροπής στην κατηγόρια Low Alcohol-Radler

ΑργυρόΒραβείο για την BLUE island Radler Fizzy Lemon, σε Blind Taste της κριτικής επιτροπής στην κατηγόρια των Low Alcohol-Radler

Τιμητική Διάκρισηστον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κο Αθανάσιο Συριανό,για την προσφορά τουστην ελληνική ζυθοποιία

«Πολύ πριν την ανακοίνωση της κρίσης στην Ελλάδα αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλες δεσμεύσεις με εταιρίες του εξωτερικού. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ένα δικό μας δρόμο και φτιάξαμε δικές μας μπίρες. Πήραμε την απόφαση να βαδίσουμε μόνοι μας και μας βγήκε σε καλό. Πιστεύω ότι η δική μας προσπάθεια είναι ένα μικρό κομμάτι στο μωσαϊκό, που αποτελεί την ελληνική επιχειρηματικότητα. 

Προσελκύσαμε επενδυτικάκεφαλαία, επενδύουμε σημαντικά κεφάλαια και έχουμε την ευκαιρία και πιστεύουμε ότι τόσο εμείς όσο και άλλοι μπορούμε να τοποθετήσουμε στο παγκόσμιο χάρτη της ζυθοποιίας ελληνικές μπίρες. Ευτυχώς αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να την κάνει κανένας άλλος παρά η ελληνική επιχειρηματικότητα, γιατί καμία πολυεθνική εταιρία δεν έχει ενδιαφέρον να ανταγωνιστεί τον εαυτό της έξω. Χαίρομαι για αυτό το βραβείο και πιστεύω ότι είναι μία αναγνώριση για το προσωπικό της εταιρίας μας.», δήλωσε ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. 

Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ΕΖΑ ζ premium pilsener & EZA ζ fine lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.

Tags
Back to top button