Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Deir Ezzor: O Συριακός στρατός στην αντεπίθεση (βίντεο)

Yποστηριζόμενος από τη ρωσική και συριακή αεροπορία ο στρατός και λαικές πολιτοφυλακές διεξάγουν μιας ευρείας κλίμακας αντεπίθεση για ν΄ανακτήσουν τις θέσεις  που απώλεσαν στη  Deir ez-Zor (420 km από Δαμασκό).

Σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση οι σύριοι στρατιώτες εκτόπισαν τους τρομοκράτες της Daech από το στρατιωτικό αεροδρόμιο που είναι στα περίχωρα της  Deir ez-Zor και προελαύνουν προς την κατεύθυνση των υψωμάτων  Tall Khuraytah και Tall Baruq. Σύμφωνα με  τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης , οι κυβερνητικές δυνάμεις υποστηρίζονται  από αεροπορία ρωσική και συριακή. Μάχες διαδραματίζονται σε πολλές συνοικίες της πόλης που κατέχουν οι τρομοκράτες.Ο στρατός κατόρθωσε ν΄ανακτήσει  τον έλεγχο του δρόμου που οδηγεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο .Σύμφωνα με τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης η απειλή περικυκλωσης του αεροδρομίου απέτυχε.Πάνω από 120 νεκροί στις τάξεις της DAESH  από τις τελευταίες συγκρούσεις ενώ δεκάδες τραυματίες τρομοκράτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο  της Ράκα. sputnik 17.1.17

Eπίσης σε χθεσινοβραδυνό ηχογραφημένο μήνυμα που αποδίδεται στον επικεφαλή της άμυνας του αεροδρομίου της πόλης Issaam Zahredin  o στρατός οδεύει προς τη νίκη. wolftartous 16.1.17

Οι πληροφορίες του sputnik χρήζουν ωστόσο επιβεβαίωσης τις επόμενες ώρες από την εξέλιξη των μαχών.

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

dimpenews.com

Tags
Back to top button