Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βρυξέλλες: Για ανάκριση επτά ύποπτοι, στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησης

Σε επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά τις έρευνες που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί σε οκτώ κατοικίες στην περιοχή των Βρυξελλών στο πλαίσιο αντιτρομοκρατικής επιχείρησής της, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου.

Οι έρευνες αυτές που έγιναν στο Μόλενμπεκ, στο Σάερμπεκ, το Άντερλεχτ και το Λάκεν δεν συνδέονται με τις επιθέσεις του Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι (130 νεκροί) ή του Μαρτίου του 2016 στις Βρυξέλλες (32 νεκροί) την ευθύνη για τις οποίες είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Ωστόσο συνδέονται με την έρευνα που διεξάγεται σε σχέση με «το πρόβλημα των μαχητών που έχουν ενδεχομένως επιστρέψει από τη Συρία», σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας.

«Συνολικά 7 άνθρωποι προσήχθησαν για ανάκριση», προστίθεται σε αυτήν.

Ο αρμόδιος δικαστής θα αποφασίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας αν θα τους θέσει υπό κράτηση.

«Δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά», διευκρίνισε επίσης η εισαγγελία στην ανακοίνωσή της.

Tags
Back to top button