Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρέθηκε ναρκο-τούνελ: Απο κρεβατοκάμαρα στο Μεξικό σε κουζίνα εστιατορίου στις ΗΠΑ (φωτό)

Οι αρχές των ΗΠΑ εντόπισαν τούνελ διακίνησης ναρκωτικών που έφτανε από την Αριζόνα των ΗΠΑ στο Μεξικό.

Το τούνελ είχε ως σημείο εκκίνησης ένα παλιό εστιατόριο KFC στην Αριζόνα και αφού περνούσε από τα σύνορα των δύο χωρών κατέληγε στο υπνοδωμάτιο ενός σπιτιού στη μεξικανική πόλη San Luis Rio Colorado.

Το τούνελ των ναρκωτικών είχε μήκος 180 μέτρα, ενώ το μυστικό των εμπόρων ναρκωτικών προδόθηκε μετά από έλεγχο της αστυνομίας σε ύποπτο όχημα, όπου και βρέθηκαν ναρκωτικά αξίας 1 εκατ. δολαρίων.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι στις συσκευασίες αυτές βρέθηκαν συγκεκριμένα 118 κιλά μεθαμφεταμίνης, έξι γραμμάρια κοκαΐνης, 3 κιλά φαιντανύλης και 21 κιλά ηρωίνης.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου καθώς και του KFC, στην κουζίνα του οποίου βρέθηκε η είσοδος της σήραγγας.

Το τούνελ είχε βάθος  6-7 μέτρων, είχε ύψος περίπου 1,5 μέτρο και πλάτος σχεδόν ένα μέτρο.

Πιστεύεται πως τα ναρκωτικά μεταφέρονταν με τη βοήθεια ενός σκοινιού. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται ένα τέτοιο τούνελ.

Πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί στην Καλιφόρνια ένα από τα μεγαλύτερα, με μήκος σχεδόν 800 μέτρων.

 

Tags
Back to top button