Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανίδα έπεσε από κρουαζιερόπλοιο και διεσώθη έπειτα από 10 ώρες στα παγωμένα νερά

Bρετανίδα έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Star, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 95 χιλιόμετρα μακριά από την Κροατία και επιβίωσε δέκα ώρες στα νερά, πριν την εντοπίσει κροατική σωστική λέμβος. Η 46χρονη Kay Longstaff δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε στο νερό, πριν την τελευταία στάση της επταήμερης κρουαζιέρας των 2.300 επιβατών, στη Βενετία.

Στην επιχείρηση της διάσωσης που άρχισε στις 08.30 (ώρα Ελλάδας) πήραν μέρος πλοία της ακτοφυλακής, ιδιώτες και ένα αεροσκάφος PC-9. Η γυναίκα εντοπίστηκε στις 11.40, 1.3 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της πτώσης. H Longstaff δήλωσε σε κροατικό τηλεοπτικό σταθμό πως “είμαι πολύ τυχερή που ζω. Έμεινα στο νερό δέκα ώρες μέχρι να με σώσουν αυτοί οι υπέροχοι κύριοι. Καθόμουν στο πίσω μέρος του καταστρώματος και ναι, ήταν άσχημα”.

Μέλος του ασθενοφόρου που την πήγε στο νοσοκομείο, είπε πως “μας εξήγησε ότι το γεγονός ότι κάνει yoga τη βοήθησε να κρατηθεί στη ζωή, αφού ήταν σε καλή φυσική κατάσταση. Μας αποκάλυψε πως τραγουδούσε, για να μη νιώθει το κρύο της θάλασσας”. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Ναυτιλίας της Κροατίας υποστήριξε πως “εξετάσαμε τις κάμερες ασφαλείας του πλοίου, για να δούμε πότε ακριβώς έπεσε στο νερό. Γνωρίζοντας την ακριβή ώρα, καταλάβαμε και πού ακριβώς ήταν το κρουαζιερόπλοιο”. Η βρετανική Πρεσβεία στην Κροατία διεξάγει έρευνα για την αιτία της πτώσης.

 

Tags
Back to top button