Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βρετανία: Τον αποπλάνησε και προσπάθησε να τον ξεκοιλιάσει η πρώην σύντροφός του! (φωτό)

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη από την απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα από την πρώην σύντροφο του.

Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία και όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι συναντήθηκε για να συζητήσει για την κηδεμονία της κόρης τους.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όπως περιέγραψε το θύμα, ο 31χρονος Bilal Miah, στο δικαστήριο, η πρώην σύζυγος του τον αποπλάνησε και κατέληξαν μαζί στο κρεβάτι.

Εκεί, χωρίς καμία πρότερη προειδοποίηση, έβγαλε μαχαίρι και του το κάρφωσε δυο φορές στο στομάχι. Εκείνος προσπαθούσε να τη διώξει από πάνω του ενώ, όπως περιέγραψε αναλυτικά, «κράταγα τα εντόσθια μου από το να βγουν έξω. Αιμορραγούσα, τα έντερα μου ήταν έξω και εκείνη μανιασμένη προσπαθούσε να τα τραβήξει περισσότερο. Έσπασε μέρος του λεπτού εντέρου μου και το πέταξε στο πάτωμα».

Ο άντρας διέφυγε αιμορραγώντας και τον βρήκαν οι γείτονες στο δρόμο να ουρλιάζει από τον πόνο. Νοσηλεύτηκε για δέκα ημέρες και οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως οι μαχαιριές ήταν τόσο βαθιές που έλειπε κομμάτι του εντέρου του.

Η πρώην σύζυγος του, η 35χρονη Dalya Saeed, δήλωσε πως του επιτέθηκε βρισκόμενη σε αυτοάμυνα, αφού τη βίασε.

Η δίκη, όπως αναφέρει η Mirror,  συνεχίζεται.

Tags
Back to top button