Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ έπειτα από αναφορές για ύποπτο όχημα (βίντεο)

Βρετανία: Τρεις ένοικοι οίκου ευγηρίας νεκροί και τέσσερις στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ έπειτα από αναφορές για ύποπτο όχημα.


Μάλιστα, το αεροδρόμιο εκκενώθηκε προληπτικά για την ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνες των Αρχών, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Μετά από αστυνομική έρευνα, ορισμένοι επιβάτες απομακρύνθηκαν και χρειάστηκε να αναστείλουμε τις πτήσεις αναχώρησης για μερικές ώρες. Αυτή η έρευνα έχει πλέον ολοκληρωθεί και οι επιχειρήσεις θα επανέλθουν σιγά σιγά στο κανονικό. Συνιστάται σε όλους τους επιβάτες να ελέγχουν τις τελευταίες πληροφορίες πτήσεων από την αεροπορική τους εταιρεία».

«Αν και ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και αναστάτωση, η ασφάλεια όλων στο αεροδρόμιο ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά μας καθώς αντιμετωπίσαμε αυτό το περιστατικό με την αστυνομία» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Λόγω της αστυνομικής έρευνας αναβλήθηκαν όλες οι πτήσεις για περίπου δύο ώρες.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ είναι το έβδομο σε επιβατική κίνηση στη Βρετανία και πέρυσι εξυπηρέτησε 11,5 εκατομμύρια επιβάτες.

 

Tags
Back to top button