Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραυρώνα: Σατανιστικές τελετές σε «βίλα-φάντασμα» - Πώς συνδέεται με το θάνατο του Νικόλα Ντουρτουρέκα

Χτίστηκε στις αρχές του 1970. Μέσα στον ονειρικό υδροβιότοπο της Βραυρώνας. Εγκαταλείφθηκε και έγινε έρμαιο ομάδων ατόμων που κάνουν σατανιστικές τελετές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Εσπρέσο» η βίλα φάντασμα που έχει γίνει θρύλος στην περιοχή λόγω… φαντασμάτων φιλοξενεί πολύ συχνά ομάδες που κάνουν τελετές.

«Σπασμένα γυαλιά, τσακισμένα έπιπλα και κομματιασμένες σημειώσεις με ακατάληπτες φράσεις». Η εφημερίδα το συνδέει με ένα τραγικό περιστατικό. «Τα στόματα ανοίγουν και ορισμένοι υπενθυμίζουν πως σε τέτοιες σατανιστικές ομάδες πρέπει να είχε πέσει θύμα και ο 19χρονος φοιτητής που βρέθηκε απαγχονισμένος στα διπλανά Σπάτα μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού του που έμενε με την οικογένειά του, το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιουλίου 2022. Στα χαρτιά του νεαρού είχαν βρεθεί σημειώσεις με εκκλήσεις στην Πανσέληνο και ακατανόητα λόγια για το ξόρκι κατασκόπευσης».

Η τραγική ιστορία

Ο Νικόλας Ντουρτουρέκα βρέθηκε από τη μητέρα του απαγχονισμένος στην ντουλάπα του δωματίου του με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, στο σπίτι του στα Σπάτα. Αρχικά ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε αυτοχειρία εξαιτίας σατανιστικής τελετής, στη συνέχεια η εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα στοιχεία που προέκυψαν από τη μήνυση που είχε καταθέσει ο πατέρας του 19χρονου, κατά παντός υπευθύνου.

Υπόθεση Ν. Ντουρτουρέκα: Τα νέα σχέδια στο ημερολόγιο του φοιτητή που βρέθηκε κρεμασμένος «μιλάνε»

Ο ίδιος πιστεύει ότι το παιδί του είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας και θα φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Ο θάνατός του θεωρήθηκε ότι σχετιζόταν με τελετή σατανισμού, ωστόσο το κάταγμα συγκεκριμένου οστού, σύμφωνα με τον διορισθέντα τεχνικό σύμβουλο του πατέρα μαρτυρεί, ότι ο Νικόλας πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι το ιδιόχειρο σημείωμα του Νικόλα, το οποίο είναι γραμμένο στα αγγλικά και δεν υπήρχε στη δικογραφία σύμφωνα με τον πατέρα του φοιτητή. Σε αυτό το σημείωμα ο 19χρονος αναφερόταν σε ένα πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στο σπίτι τις ημέρες του τραγικού συμβάντος.

Ο 19χρονος φοιτητής φέρεται να το έγραψε τη νύχτα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 που ήταν η μεγαλύτερη πανσέληνος του χρόνου κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Πιθανότατα ήταν μαζί του κι άλλο άτομο γιατί βρέθηκαν δύο κόκκινες καρέκλες στην τραπεζαρία και πάνω στο τραπέζι σκοτεινά σύμβολα. Ήταν τα κεριά, το μπολ που είχε φτιάξει για να αναπαραστήσει την πανσέληνο, το κάδρο με το μαύρο βελούδο και οι σημειώσεις του γραμμένες στα αγγλικά με σκοπό να «κατασκοπεύσει» όπως έλεγε, τα συναισθήματα κάποιου ανθρώπου.

 

Όπως εικάζει η «Εσπρέσο» με αυτά τα σύμβολα το στοιχειωμένο σπίτι της Βραυρώνας δείχνει να περιλαμβάνει την πρακτική της μαγείας, μια μορφή τελετουργικής πρακτικής στον σατανισμό που ψευδεπίγραφα ονομάζουν ψυχοδραματική κάθαρση και σκοπό να εστιάσουν στη συναισθηματική ενέργεια κάποιου για έναν συγκεκριμένο και πανούργο σκοπό. Επιδιώκουν με τη χειραγώγηση τη στροφή του ατόμου σε πειθήνιο όργανό τους, έτοιμο να θυσιαστεί στις πιο σκοτεινές δυνάμεις.

Tags
Back to top button