Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραυρώνα: Εδώ πέταξαν το βρέφος οι γονείς του - Σοκάρουν οι εικόνες

Λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τη φρίκη με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε σε χωματερή στη Βραυρώνα, με την αστυνομία να έχει συλλάβει τους γονείς του, οι οποίοι θα κατηγορηθούν για δολοφονία.

Ο μαιευτήρας – γυναικολόγος που εξέτασε τη γυναίκα και ειδοποίησε τις αρχές, μίλησε στην εκπομπή Live News, τονίζοντας πως αμέσως κατάλαβε κάτι περίεργο.

«Κατά τις 23:30 χθες όταν εφημέρευα με κάλεσαν γιατί ήρθε με ταξί ένα ζευγάρι Νεπαλέζων με διερμηνέα. Η γυναίκα μου είπε ότι της ήρθε περίοδος. Στην κλινική εξέταση κατάλαβα αμέσως ότι είχε τοκετό λίγες ώρες πριν», είπε χαρακτηριστικά.

«Τη ρώτησα αμέσως πού πήγε το έμβρυο. Μας είπε ότι δεν ήταν έγκυος και ενώ αρχικά μιλούσε αγγλικά μετά έκανε πως δεν καταλαβαίνει. Τότε αμέσως κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των γονιών που συνελήφθησαν, δήλωσε πως «είχαν πλήρη απάθεια και συναισθηματική απάθεια από το γεγονός. Υποστήριζε ότι ήταν έγκυος και ότι έχασε το μωρό σε ένα χωράφι πέντε μήνες πριν. Κάτι που φυσικά δεν γίνεται».

Βρέθηκε σε σακούλα

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε στο Live News, οι αστυνομικοί πήγαν στη χωματερή και άδειασαν φορτίο βάρους 25 τόνων, ώστε να εντοπίσουν ίχνη του βρέφους.

Εκεί, βρήκαν σακούλα που περιείχε τη σορό του εμβρύου, που φέρεται να είχε γεννηθεί πρόωρα, περίπου στον 5ο ή 6ο μήνα της κύησης. Έφερε κακώσεις στο κεφάλι και αναμένεται να απαντηθεί από την ιατροδικαστική αν είχε οξυγόνο στους πνεύμονες για να αποκαλυφθεί αν γεννήθηκε ζωντανό ή υπήρξε αποβολή.

Αρχικό κείμενο

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη σοκαριστική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα, το οποίο σκότωσαν οι ίδιοι του οι γονείς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας (με καταγωγή από το Νεπάλ όπως και η μητέρα ), ο οποίος έχει συλληφθεί και υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να πετάει το βρέφος στα σκουπίδια, να δηλώνει... άγνοια ακόμη και για το γεγονός πως η σύζυγός του ήταν έγκυος!

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε χωματερή στο Πόρτο Ράφτη, όπου καταλήγουν τα απορρίμματα από τη συγκεκριμένη περιοχή, όπου θα αδειάσει κάδος 15 τόνων ώστε να εντοπιστεί το βρέφος.

Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα του βρέφους

Η μητέρα του παιδιού νοσηλεύεται φρουρούμενη σε νοσοκομείο των Αθηνών ενώ κομβικό ερώτημα στο θρίλερ του θανάτου του βρέφους είναι εάν γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Δείτε τις εικόνες του Newsbomb.gr από τους κάδους που βρέθηκε το βρέφος και τις φωτογραφίες του Newsbeast από τη χωματερή που βρέθηκε το νεκρό βρέφος:

Tags
Back to top button