Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Βούλγαρος εκδότης: «Τα Σκόπια οδηγούνται αναπόφευκτα σε Ομοσπονδία»

Ο Ουζούνοφ επεσήμανε ότι τα αιτήματα των Αλβανών για τη χρήση της αλβανικής γλώσσας, ως δεύτερης επίσημης σε όλη τη χώρα, η ίση οικονομική κατανομή στις ανατολικές και δυτικές επαρχίες – θα χωρίζουν σιωπηλά τη χώρα σε καντόνια, αφού στις ανατολικές περιοχές κυριαρχεί ο σλαβο-βουλγαρικός πληθυσμός και στις δυτικές ο αλβανικός.

Το κύριο, όμως, είναι η συμμετοχή την οποία ζητούν οι Αλβανοί, στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για το όνομα με την Ελλάδα, ώστε να εξευρεθεί γρήγορα λύση στο θέμα του ονόματος.

Αυτό σημαίνει άρνηση του συνταγματικού ονόματος, ταχεία ενσωμάτωση στο ΝΑΤΟ, πορεία προς την ΕΕ, αλλαγή του εθνικού ύμνου, της σημαίας και των εθνοσήμων.

Επίσης, η πρόσληψη κατά 50% των Αλβανών στις υπηρεσίες ασφαλείας, την αστυνομία, το στρατό και σε κυβερνητικά γραφεία και ιδρύματα.

Αυτά όλα διαμορφώνουν μια νέα κατάσταση στο κράτος, το οποίο θα αλλάξει άρδην την ουσία της μέχρι τώρα κρατικής υπόστασης.

Tags
Back to top button