Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βοσνία: Ετοιμάζουν άγαλμα της Μελάνια Τραμπ έξω από εργοστάσιο παπουτσιών (φωτό)

Η Μελάνια Τραμπ είναι αγαπητή σε πολλά μέρη του κόσμου, όπως φαίνεται η πρώτη κυρία αντιμετωπίζεται σαν... σταρ! 

Μάλιστα, σε ένα μέρος ετοιμάζουν άγαλμα για χάρη της. Οχι δεν είναι στην Σλοβενία, τη χώρα καταγωγής της αλλά στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η Μελάνια προφανώς είναι αντικείμενο δημόσιου θαυμασμού στη χώρα. Μάλιστα, εργοστάσιο παπουτσιών της έστειλε δώρο ένα ζευγάρι θέλοντας να δείξει την αγάπη του.

Ο Μαρίνκο Ουμισέβιτς, αξιωματούχος στη συνέλευση της πόλης Μπάνια Λούκα και τεχνικός διευθυντής του εργοστασίου Bema, ήταν ο άνθρωπος πίσω από το δώρο και εκείνος που σχεδιάζει τώρα κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Θέλει να δημιουργήσει ένα άγαλμα φυσικού μεγέθους έξω από το εργοστάσιο παπουτσιών.

Σύμφωνα με τους Sarajevo Times, όπως σημειώνει ο Independent, το άγαλμα θα κατασκευαστεί από γύψο - ένα μαλακό θειικό ανόργανο συστατικό που αποτελείται από διένυδρο θειικό ασβέστιο – από τον γλύπτη Στέβο Σέλακ,  ο οποίος έχει δημιουργήσει γλυπτά του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Ουμίσεβιτς ελπίζει πως το άγαλμα θα πείσει τη Μελάνια Τραμπ να επισκεφτεί τη Βοσνία.

Tags
Back to top button