Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

«Βομβάρδισαν» τη Μύκονο με λουκέτα λόγω «παραβιάσεων»: 4 υπεράριθμοι & 8 όρθιοι

Η κυβέρνηση «βομβαρδίζει» τη Μύκονο με λουκέτα χωρίς καμία αιτία, συνεχίζοντας να πριονίζει τα «θεμέλια» του ελληνικού τουρισμού και να μεγενθύνει την επερχόμενη οικονομική καταστροφή. 

Η κυβέρνηση έστειλε μυστικούς αστυνομικούς με κάμερες που κατέγραψαν «παραβάσεις» σε γνωστό ξενοδοχείο, σε 2 κλαμπ στην Χώρα και σε παραλιακό εστιατόριο. Επιβλήθηκαν σε όλα οι ανάλογες κυρώσεις, οι οποίες επισύρουν το σφράγισμα για τρία από αυτά και πρόστιμο για μουσική σε άλλο ένα.

Όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου με προσφυγή η οποία συζητείται και αναμένονται οι αποφάσεις.

Στο ξενοδοχείο Destino που ανήκει στον Όμιλο Pasha το πάρτυ με τον Guy Berger είχε περισσότερους πελάτες από το επιτρεπόμενο όριο οι οποίοι ήταν όρθιοι. Τελικά ο χώρος του εστιατορίου-κλαμπ σφραγίστηκε για μια εβδομάδα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. 

Όρθιοι υπεράριθμοι διαπιστώθηκαν και σε χώρο του Nammos του επιχειρηματικού σχήματος στο οποίο συμμετέχουν ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ, όχι στο  κυρίως εστιατόριο, αλλά στο beach bar που στεγάζεται δίπλα ακριβώς το οποίο θα σφραγιστεί για μια εβδομάδα. Την παράβαση διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα αστυνομικός με πολιτική περιβολή που βιντεοσκόπησε τον χώρο.

Αστυνομικοί με πολιτικά διαπίστωσαν τέσσερις πελάτες περισσότερους από όσους έπρεπε και οχτώ όρθιους(!) στο Guzel του Γιάννη Μωράκη, το οποίο επίσης σφραγίστηκε. 

Τέλος στο Void του Μπαμπη Πασάουγλου διαπιστώθηκε παράβαση που αφορά την μουσική και επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο.

Χωρίς καμία διάθεση υποστήριξης των παραπάνω επιχειρήσεων ( ούτως η άλλως υπάρχουν πολλά άλλα για να τις κατηγορήσεις), η μουσική, 4 υπεράριθμοι και 8 όρθιοι είναι μάλλον γελοίες αιτίες για να σφραγιστούν.

 

Tags
Back to top button