Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βόμβα Ερντογάν: «Τουρκική» μειονότητα στη Θράκη-Προκαλεί η Τουρκία με αφορμή την επέτειο θανάτου του Σαδίκ (Βίντεο)

Προκαλεί μπροστά στα μούτρα μας ο Σουλτάνος Ερντογάν με αφορμή την επέτειο θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ.

«Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε τα καμένα χωριά, τα δολοφονημένα παιδιά, τις τραγωδίες των Κυπρίων αδελφών μας. Ενώ διαπράττονταν όλες αυτές οι θηριωδίες, οι δυτικές οργανώσεις δεν έκαναν τίποτα. Παρακολουθούμε όλα τα βήματα της Ελλάδας και επεμβαίνουμε σε περίπτωση ανάγκης. Συνεχίζουμε να προστατεύουμε την "τουρκική μειονότητα" στη Δυτική Θράκη» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος. 

Δεν φαγώνονται απλά με τα ρούχα τους οι Τούρκοι, αναζητώντας αφορμή να κατηγορήσουν την Ελλάδα για οποιαδήποτε λόγο, κάτι που παραπέμπει σαφώς σε ατέρμονη προσπάθεια συνδιαχείρησης της ελληνικής επικράτειας.

Η Άγκυρα απαιτεί και εκβιάζει συνεχώς επιθυμώντας να έχει λόγο για ζητήματα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δυτική Θράκη, έχοντας κατά νου πιθανόν ένα σχέδιο τύπου Κύπρου-1974 στο σκοτεινό και ομιχλώδες μυαλό τους, κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να πετύχουν ποτέ και σε καμία περίπτωση.

Τουρκική υβριδική επίθεση στις ελληνικές αρχές στην Δυτική Θράκη και Αθήνα

Η περίεργη και συγχρόνως επίπονη τουρκική υβριδική επίθεση  κατά της χώρας μας, ξεκίνησε με αφορμή το κλείσιμο 4 μειονοτικών σχολείων που έχουν 1-2 παιδάκια στην σύνθεση τους, και ορθώς κάνει η ελληνική πολιτεία και τα κλείνει.    

“Η Ελλάδα θα κλείσει τέσσερα μειονοτικά δημοτικά σχολεία στη Δυτική Θράκη, όπου οι “Τούρκοι” είναι πολλοί”, αναφέρει το

Τα σχολεία που θα κλείσουν αφορά δημοτικά σχολεία στην Ροδόπη και ένα δημοτικό στην Ξάνθη.
Λύσσαξαν οι “ γείτονες” αλλά δεν σταμάτησαν εκεί.

Τ.Γιατσί με αφορμή την επέτειο θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ: Η Δυτική Θράκη είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική

Στην ιστοσελίδα τουρκικού ινστιτούτου που επιμελείται ο Ναύαρχος Τ.Γιατσί  ( γνωστός από την ανύπαρκτη θεωρία της “Γαλάζιας Πατρίδας” αναφέρει εκμεταλευόμενη την επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ στην Κομοτηνή:

“Ο Δρ. Σαδίκ, αρχηγός των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, ο οποίος δέχτηκε διάφορες πιέσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης μέχρι τέλους, έφυγε από κοντά μας ως αποτέλεσμα μιας οδυνηρής δολοφονίας. Εορτάζουμε τη μνήμη του Αχμέτ Σαδίκ με έλεος και ευγνωμοσύνη στην επέτειο του θανάτου του. Ο Θεός ας  αναπαύσει την ψυχή.

Η Δυτική Θράκη είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική”, καταλήγει το μήνυμα του.

Η Άγκυρα προσπαθεί να βρει έναν ήρωα για να προκαλέσει ένταση στην Δυτική Θράκη χωρίς επιτυχία

Περίεργες και άκρως ύποπτες κινήσεις των Τούρκων με ταινία για τον Αχμέτ Σαδίκ, και προσπάθεια “ αγιοποιήσεως του”, με αναφορά στην δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, αποκαλύπτει τι ακριβώς ετοιμάζει η Άγκυρα στην χώρα μας.

Η τουρκική προπαγάνδα της ΜΙΤ εναντίον της Ελλάδας συνεχίζεται αμείωτη και στον κινηματογράφο.

Στην ανάρτηση του Τ.Γιατσί υπάρχει απόσπασμα ταινίας για τον γνωστό Αχμέτ Σαδίκ, για να τον κάνουν ήρωα, πιθανών νέων προσπαθειών για εκτουρκισμό της Δυτικής Θράκης, διότι περί αυτού πρόκειται.  

Ο εκλιπών Αχμέτ Σαδίκ είχε αναφέρει αυτό που επιδιώκουν εδώ και πολλά χρόνια οι Τούρκοι περί “ αυτονομίας-ανεξαρτησίας” των “ Τούρκων” της Δυτικής Θράκης.

Πρόκειται για πολύχρονο σχέδιο όχι μόνο του καθεστώτος Ερντογάν, αλλά του τουρκικού κράτους  από το 1960 και έπειτα, με στόχο κάποια στιγμή ακόμα και την “ενσωμάτωση” στο τουρκικό κράτος, όπως και μέρος των Βαλκανίων τα οποία εκεί στην Άγκυρα δεν έχουν χωνέψει ότι τα έχασαν οριστικά το 1913.

Πως θα γινόταν όμως ένα τέτοιο εγχείρημα κατά της Ελλάδος;

Φυσικά με την δημιουργία ανάλογης κατάστασης με την Κύπρο του 1974, σε συνδυασμό με ευνοϊκό για την Τουρκία διεθνούς περιβάλλοντος, μόνο που οι Τούρκοι θα πέσουν πάνω στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που είναι άγρυπνοι φρουροί της ελληνικής επικράτειας.

Η χώρα αυτή παρά τις τόσες προσβολές και εχθρικές κινήσεις σε ΗΠΑ-ΕΕ και ΝΑΤΟ, ακόμα και σήμερα χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης στις δυτικές ελίτ, αφήνοντας ελπίδες στο στρατοκρατικό-ισλαμικό καθεστώς της Άγκυρας για το μέλλον.

Tags
Back to top button