Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βόλος: Νέα σύλληψη για κλοπή εμπορευμάτων

Της... μόδας φαίνεται πως έχουν γίνει οι κλοπές εμπορευμάτων -κυρίως ρούχων- στα καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο του Βόλου, συνήθως από γυναίκες νεαρής ηλικίας που παριστάνουν τις πελάτισσες και προσπαθούν να εμπλουτίσουν δωρεάν την γκαρνταρόμπα τους!

Μέσα στον Ιανουάριο, οι αστυνομικές υπηρεσίες έχουν συλλάβει πέντε κοπέλες που επιχείρησαν να διαφύγουν κρύβοντας ρούχα κάτω από τα δικά τους, αλλά εντοπίστηκαν  από τους καταστηματάρχες. Το μεσημέρι  του Σαββάτου, άλλη μία 18χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν ένας υπάλληλος του καταστήματος διαπίστωσε πως προσπαθούσε να φύγει έχοντας κρυμμένα πάνω της διάφορα είδη ρουχισμού. Η νεαρή Ελληνίδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής, ενώ τα εμπορεύματα επιστράφηκαν στο μαγαζί.

Στο Αίγιο, ο 27χρονος Έλληνας που εμφανίστηκε σε ένα κομμωτήριο δεν είχε σκοπό να... κουρευτεί! Μόλις βρήκε ευκαιρία, άρπαξε μια γυναικεία τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν 300 ευρώ, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αξίας 250 ευρώ, δύο κινητά συνολικής αξίας 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και το έβαλε στα πόδια. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων και τα κλεμμένα αντικείμενα, που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.

Πάλι στο Αίγιο, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 46χρονο Ρουμάνο που αποπειράθηκε να τρυπώσει στο σπίτι ενός 49χρονου, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή. Ο αλλοδαπός ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Tags
Back to top button