Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βιντεοπαιχνίδι με παίκτες Χίτλερ, Πούτιν και Τραμπ - Σκοπός να σκοτώσει μετανάστες και ομοφυλόφιλους (φωτο)

Με τη φράση «ευχόμαστε να είναι... τρολιά» υποδέχθηκαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ομάδες υπέρ των δικαιωμάτων της LGBTQI κοινότητας και μεταναστών την ανακοίνωση κυκλοφορίας του νέου video game «Jesus Strikes Back: Judgment Day» (σ.σ. Ο Χριστός αντεπιτίθεται: Η ημέρα της Κρίσης). 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον Ιησού, ή άλλα... «προοδευτικά» πρόσωπα όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Στόχος του παιχνιδιού; Να συλλέξει ο παίκτης πόντους, σκοτώνοντας μετανάστες, μουσουλμάνους, γκέι, λεσβίες, αντιρατσιστές, ριζοσπάστες κ.λπ. 

Παρά τις εκτιμήσεις περί φάρσας, οι δημιουργοί του παιχνιδιού αναφέρουν ρητά στην ιστοσελίδα τους ότι δεν πρόκειται για... τρολιά και πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου του 2019. 

Όπως αναφέρουν στην περιγραφή τους οι δημιουργοί, «το παιχνίδι ακολουθεί μια απίθανη ομάδα φίλων σε έναν πολύ τρελό κόσμο. Το παιχνίδι εγγυάται τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια που οραματίζεται την επιστροφή του Ιησού σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που έχει καταστραφεί από τον ριζοσπαστικό σοσιαλισμό».

Tags
Back to top button