Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Το αρχηγείο της Χεζμπολάχ σε υπόγεια σήραγγα 250 μέτρων στο νότιο Λίβανο - "Ήταν έτοιμοι να περάσουν στο Ισραήλ"

Ο Ισραηλινός Στρατός σφράγισε ένα μεγάλο τμήμα της υπόγειας υποδομής της Χεζμπολάχ στο περίπου 300 μέτρα από τα σύνορα στο νότιο Λίβανο, ανέφερε ο στρατός το βράδυ του Σαββάτου (5/10).

Δυνάμεις της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών, της Μονάδας Yahalom και της Μονάδας Μάχης Μηχανικής της Βόρειας Διοίκησης, υπό την 98η Μεραρχία, κατέστρεψαν 250 μέτρα υπόγειων τούνελ και εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούσαν οι ειδικές δυνάμεις Radwan της Χεζμπολάχ (γνωστή ως «Δύναμη Ταχείας Επέμβασης» ή «Μονάδα Παρέμβασης»).

Το υπόγειο δίκτυο εντοπίστηκε και διερευνήθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατων διασυνοριακών επιχειρήσεων, σε συντονισμό με ειδικές μονάδες. Οι δυνάμεις του IDF αποκάλυψαν κέντρα διοίκησης, πακέτα μάχης τρομοκρατών και μεγάλες αποθήκες όπλων, τα οποία φέρεται να προορίζονταν για χρήση σε εισβολή της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ.

Οι σήραγγες περιείχαν επίσης χώρους διαβίωσης εξοπλισμένους με ντους, κουζίνα και αποθέματα τροφίμων.

Σημειωτέον, η υπόγεια υποδομή δεν επεκτάθηκε στο ισραηλινό έδαφος. Οι σήραγγες σφραγίστηκαν από τη Μονάδα Μάχης Μηχανικής της Βόρειας Διοίκησης και τη Μονάδα Yahalom, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικής και Κατασκευής του Υπουργείου Άμυνας.

 

Tags
Back to top button