Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της διάρρηξης πρακτορείου στα Χανιά

Στα χέρια της αστυνομίας το επίμαχο βίντεο που δείχνει τον δράστη των τριών επιθέσεων. Ανάστατοι οι κάτοικοι της περιοχής. Η ώρα είναι 12:03 μετά τα μεσάνυχτα και ο δράστης προσπαθεί να σπάσει την πόρτα του ιχθυοπωλείου της οικογένειας Κονταξάκη στην Κάτω Σούδα. Πετώντας πέτρες εναντίον της επιχείρησης δεν καταφέρνει να σπάσει την τζαμαρία και αποχωρεί. Η πρώτη προσπάθεια απέβη άκαρπη και ανασυντάσσει τις δυνάμεις του για νέο χτύπημα στην περιοχή.

Μετά από λίγες ώρες, στις 04.00 περίπου τα ξημερώματα με ένα κομμάτι μπετό στα χέρια, σπάει την τζαμαρία του ιχθυοπωλείου Κασαπάκη λίγα μέτρα πιο μακριά από το προηγούμενο. Τα 36 ευρώ μετά από όλη αυτή τη φασαρία δεν είναι αρκετά και σπάει και τρίτη επιχείρηση μισή ώρα μετά, αυτή τη φορά στην πάνω Σούδα στον κεντρικό δρόμο. Τα περιστατικά αυτά έχουν θορυβήσει κατοίκους και επιχειρηματίες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κλέβουν τα καταστήματα της περιοχής.

Οι κάτοικοι ζητούν επιπλέον αστυνόμευση και κάνουν λόγο για εγκατάλειψη από τις αρχές. Τέλος η αστυνομία έχει στην κατοχή της το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Πηγή: neatv.gr

Tags
Back to top button