Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βίντεο: Ιερέας χορεύει κρατώντας στο χέρι του ένα φίδι - Κατέληξε στο νοσοκομείο

Ιερέας στις ΗΠΑ χόρευε κρατώντας φίδι στο χέρι του με αποτέλεσμα να τον... δαγκώσει.Ήθελε να συνεχίσει το χορό παρ'όλα αυτά επειδή πίστευε ότι θα τον γιατρέψει ο θεός.

Ο Ιερέας χόρευε και έψαλε με το φίδι στο χέρι του όταν το ερπετό τον δάγκωσε στο λαιμό. Φώναζε να συνεχίζει η μουσική γιατί θα τον γιατρέψει ο Θεός, ωστόσο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που «ανέβηκε» στο YouTube και δείχνει τη στιγμή που δηλητηριώδες φίδι δαγκώνει ιερέα στις ΗΠΑ, ενώ εκείνος χορεύει και ψάλλει κρατώντας το φονικό ερπετό στο χέρι του.

«Πιστεύω στην παντοδυναμία του Θεού και αν μου λέει ότι μπορώ να τον ακούσω, μπορώ», φωνάζει ο Πάστορας Κόντι Κουτς. Την ακριβώς επόμενη στιγμή το φίδι ξαφνικά του επιτίθεται και τον δαγκώνει στο λαιμό.

Στη θέα του αίματος να ρέει στο λαιμό του, ο Κουτς, συνεχίζει να χορεύει.

«Συνέχιζε να παίζεις. Δεν ανησυχώ καθόλου. Μην ανησυχείς ο Θεός είναι θεραπευτής. Άφησε το Θεό να με θεραπεύσει», ακούγεται να λέει.

Λίγα λεπτά αργότερα πάντως, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και χρειάστηκε τη βοήθεια των παρισταμένων για να βγει από το χώρο.

Ο Κόντι Κουτς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως αν το φίδι τον είχε δαγκώσει λίγα εκατοστά πιο πέρα, θα είχε σκοτωθεί καθώς θα είχε χτυπήσει μια από τις κεντρικές του αρτηρίες.

Το περίεργο περιστατικό συνέβη σε εκκλησία στο Κεντάκι.

Βίντεο: 

Tags
Back to top button