Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Αυτός είναι ο μικρός Bruce Lee που «σπάει» το Διαδίκτυο - Δείτε τι κάνει ο απίστευτος πιτσιρικάς (βίντεο)

Ο Ryusei Imai είναι ένα «παιδί θαύμα» το οποίο μιμείται τέλεια τις τεχνικές του Bruce Lee με αστραπιαία ταχύτητα- και είναι μόλις οκτώ χρονών. 

Οι γονείς του τον είδαν για πρώτη φορά να προσπαθεί να μιμηθεί τις κινήσεις του Buce Lee όταν ήταν μόλις 4 ετών και έβλεπε για πρώτη φορά μια από τις ταινίες του στην τηλεόραση.

Πλέον ο Ryusei, από την πόλη Nara της Ιαπωνίας, (που θυμίζει και στο σώμα πλέον το είδωλο του) ρίχνει γροθιές και λάκτισμα με απίστευτη ταχύτητα, ευκινησία και έλεγχο (ειδικά για την ηλικία του) αντιγράφοντας τέλεια των Bruce Lee.

Ο ίδιος δήλωσε «Έχω παρακολουθήσει τις ταινίες του από τότε που ήμουν ενός έτους και προσπάθησα να του μοιάσω. Έκανα πολλά λάθη στην αρχή. Μερικές φορές ήμουν πολύ γρήγορος, μερικές φορές πολύ αργός, αλλά τώρα τα πηγαίνω όλο και καλύτερα. Τώρα μπορώ να μιμηθώ τις κινήσεις του την ίδια στιγμή που τις κάνει στις ταινίες».

Δείτε το βίντεο:



Tags
Back to top button