Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Αυτός φαντάζει αθώος πρόσφυγας – Διαβάστε όμως ποιος πραγματικά είναι

Μια ακόμη πολύ σοβαρή αποκάλυψη ως προς την πραγματική ταυτότητα ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι εγκαταλείπουν τη Συρία υπό το μανδύα του πρόσφυγα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Σύριων ρεπόρτερ ο εικονιζόμενος πρόσφυγας που πλέον ζει στη Γερμανία δεν είναι άλλος από το διαβόητο τρομοκράτη Bandar Abdullatif AlMohammad. Πάρα ταύτα αυτό δεν τον εμπόδισε να παρουσιαστεί σε γερμανικό ντοκιμαντέρ με τη μητέρα του Dalal για να διηγηθεί με θλιβερό ύφος το πως διέφυγαν των βομβαρδισμών του «κακού» Ασαντ.

Ο Bandar έχει μετάσχει σε σειρά τρομοκρατικών και απάνθρωπων επιθέσεων στη Συρία.

Είχε μετάσχει σε δολοφονίες και λεηλασίες όπως πχ του φυλάρχου της χριστιανικής Καφάγια στο Ιντλέμπ πριν να ενταχθεί στις τάξεις της ISIS.

O Bandar θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους της ISIS, της οποίας αποτελεί και κήρυκα καλώντας τον κόσμο να σκοτώνει όποιον αναφέρεται αρνητικά σε αυτή.

Ωστόσο μιλώντας αγγλικά και γερμανικά αλλά και διαθέτοντας μια συμπαθητική όψη χωρίς τη γενειάδα, είναι περισσότερο χρήσιμος στην ISIS σε όσα σχεδιάζει εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η οργάνωση τον εκπαίδευσε και τον έστειλε ως πρόσφυγα στη Γερμανία, πιθανότατα περνώντας κι από τα δικά μας μέρη.

Η αποστολή του στη Γερμανία είναι η στρατολόγηση μελών υπέρ της ISIS. Πιθανότατα ο επόμενος οδηγός ενός τρελού φορτηγού ή βομβιστής αυτοκτονίας να είναι δική του «επιτυχία».

Θα υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό περυσινές μαρτυρίες Σύριων προσφύγων όταν αντίκρισαν ξαφνικά στην «ασφαλή» Γερμανία, ανθρώπους της ISIS, αυτούς δηλαδή εξαιτίας των οποίων εγκατέλειψαν την πατρίδα τους.

Συμπερασματικά θα σας μεταφέρω μια άποψη που διατυπώνουν ορισμένοι Σύριοι, αρχικά ως αστείο αλλά μάλλον θα πρέπει να την λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη, το Χαλέπι είναι μια ασφαλής πόλη σε αντίθεση με το Βερολίνο, το Παρίσι και την Κωνσταντινούπολη.

freepen.gr

Tags
Back to top button